ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Πως θα κάνω επιστροφή - αλλαγή;

Θέλοντας να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, προσφέρουμε τη δυνατότητα αντικατάστασης των προϊόντων με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους παρακάτω όρους:

 • Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί εντός 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Απόδειξη ημερομηνίας αποστολής αποτελεί η σφραγίδα του courier.

 • Επιπλέον, το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην ίδια καλή κατάσταση όπως το παραλάβατε, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια σήμανσης. Όπου παρέχονται ζώνες ή οποιοδήποτε αξεσουάρ που θεωρείται μέρος του προϊόντος θα πρέπει να επιστρέφονται και αυτά.

 • Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική για την επιστροφή του πακέτου σας.

 • Τέλος, το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται με την αντίστοιχη απόδειξη λιανικής πώλησης.

                                                                        Διαδικασία Επιστροφής- Αλλαγής Προϊόντων

Η εταιρία μας, σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από την προνομιακή τιμή των 5,00 € για την επιστροφή του πακέτου σας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την Γενική Ταχυδρομική. Το ποσό αυτό θα το πληρώσετε μόλις παραλάβετε την νέα σας παραγγελία. Δεν υπάρχει κάποια επιπλέον επιβάρυνση για την αλλαγή σας.

Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο εφόσον έχει προηγηθεί επικοινωνία με την εταιρεία μας.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1

Επικοινωνείτε μαζί μας:

 • τηλεφωνικώς στο 210 5012939

 • με μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook

 • μέσω e-mail: sales@korinasfashion.com  δηλώνοντας το αίτημά σας.

  Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλείστε να έχετε σημειωμένο τον αριθμό της απόδειξής σας καθώς και την ημερομηνία που αναγράφετε στο παραστατικό.

Βήμα 2

Στην περίπτωση αλλαγής προϊόντων, αυτό που θα χρειαστούμε από εσάς είναι να μας αναφέρετε:
    -τον κωδικό του προϊόντος που θα επιστρέψετε
    -τον κωδικό, το νούμερο καθώς και το χρώμα του προϊόντος που επιθυμείτε.

Βήμα 3

Έπειτα προετοιμάζετε το πακέτο σας για επιστροφή.
    -Βάζετε εντός του πακέτου την απόδειξη λιανικής πώλησης.
    -Κλείνετε το πακέτο έτσι ώστε το περιεχόμενο να είναι προστατευμένο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε την ίδια είτε άλλη συσκευασία.

Βήμα 4

Επικοινωνείτε τηλεφωνικώς με τα τοπικά γραφεία της Γενικής Ταχυδρομικής για να κανονίσετε την παραλαβή του πακέτου προς επιστροφή.

ΠΡΟΣΟΧΗ, η εταιρία μας δεν εγγυάται την ασφάλεια & ασφάλιση προϊόντων που επιστρέφονται μέσω άλλων μεταφορικών εταιρειών, πλην της Γενικής Ταχυδρομικής και ενδέχεται να μην αναλάβει ευθύνη για τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Επίσης διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει επιστροφές προϊόντων τα οποία δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους της Πολιτικής Επιστροφών. 


Ελαττωματικά Προϊόντα

Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανώς κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται ή θα αποζημιώνονται αμέσως, με το κόστος επιστροφής να επιβαρύνει εξ' ολοκλήρου την εταιρεία μας. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε ένα ελαττωματικό προϊόν, η εταιρεία μας μπορεί να το αντικαταστήσει με προϊόν ίδιων χαρακτηριστικών, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Το κόστος επαναποστολής του είδους προς αντικατάσταση επιβαρύνει το κατάστημά μας.

Εκπτωτικά Είδη

Οι επιστροφές/αλλαγές σε προϊόντα με έκπτωση ή σε προσφορά γίνονται στις τρέχουσες τιμές του είδους.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της εμπειρίας χρήσης. Για να ενημερωθείτε για τα cookies που χρησιμοποιούμε πατήστε εδώ