ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Στόχος μας είναι να σας παραδώσουμε την παραγγελία στο μικρότερο δυνατό χρόνο, απλοποιώντας τη διαδικασία αποστολής


Αποστολές εντός Ελλάδας
Για αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδας τα έξοδα αποστολής είναι 3€ για παραγγελίες μικρότερες των 49€, ενώ για παραγγελίες μεγαλύτερες των 49€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν

Το κόστος αντικαταβολής είναι 3€.
Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών “ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ”.


Αποστολές στο εξωτερικό
Για τις αποστολές στο εξωτερικό έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μία από τις παρακάτω μεθόδους, ανάλογα με τον επιθυμητό χρόνο παράδοσης και το κόστος αποστολής

   Με την Γενική Ταχυδρομική                   

                      ή
   Με απλό Ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ)

Η χρέωση στις περιπτώσεις αυτές ποικίλει ανάλογα με τη χώρα προορισμού, την επιλεγμένη μέθοδο αποστολής και το συνολικό βάρος (ή ογκομετρικό βάρος) των προϊόντων της κάθε παραγγελίας .
Για παραγγελίες από τις υπόλοιπες χώρες του Εξωτερικού μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο sales@korinasfashion.com  προκειμένου να ενημερωθείτε λεπτομερώς για το ακριβές κόστος της αποστολής.

Σε περίπτωση που κατά την άφιξη του δέματος στη χώρα προορισμού προκύψουν οποιεσδήποτε άλλες χρεώσεις (όπως πχ. τελωνειακοί δασμοί), οι χρεώσεις αυτές βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.  


                                                                                  ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Κύριο μέλημα του ηλεκτρονικού καταστήματος korinasfashion αποτελεί η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών του. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, στις χαμηλότερες τιμές και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 1
4:00 εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (πχ. αναμονή τραπεζικού εμβάσματος ή ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη λόγω χρήσης ύποπτης πιστωτικής κάρτας).

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Για όλες τις άλλες αποστολές στο εξωτερικό, ο χρόνος παράδοσης είναι 5-
8 εργάσιμες ημέρες.
Οι χρόνοι παράδοσης έχουν δοθεί από τις εταιρίες μεταφοράς και μπορεί να υπάρχει απόκλιση σε πολύ απομακρυσμένες περιοχές και νησιά.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.


                                                                                         ΠΟΡΕΙΑ  ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ελέγχετε την πορεία της παραγγελίας σας μέσα από το site της Γενικής Ταχυδρομικής, www.taxydromiki.com/track  χρησιμοποιώντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας που αποστέλλεται στο email σας.
Σε περίπτωση που το πακέτο σας είναι χαρακτηρισμένο ως "αδυναμία παράδοσης" παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τοπικό κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής στο οποίο βρίσκεται το πακέτο, ώστε να ορίσετε εκ νέου την ημερομηνία της παράδοσης.
Μπορείτε να βρείτε το τηλέφωνο του τοπικού καταστήματος της Γενικής Ταχυδρομικής στο: 
https://www.taxydromiki.com/find-store.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της εμπειρίας χρήσης. Για να ενημερωθείτε για τα cookies που χρησιμοποιούμε πατήστε εδώ