ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ιστοσελίδα www.korinasfashion.com είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης γυναικείων ειδών  που εδρεύει στην Πετρούπολη, στην οδό 25ης Μαρτίου 112,  με Τ.Κ. 13231  με Α.Φ.Μ. : 067042243,

Δ.Ο.Υ. Β’ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, και Γ.Ε.ΜΗ :009159001000.

Η επωνυμία της εταιρίας είναι Σωτηροπούλου Κυριακή και έχει ως διακριτικό τίτλο "Korina's Fashion". 


Τα καταστήματα Korina's fashion ιδρύθηκαν το έτος 2010, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση στο χώρο της μόδας από το 1979.

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης γυναικείων ενδυμάτων και πώλησης αξεσουάρ, με διακριτικό τίτλο Korina's fashion.   Η επωνυμία της επιχείρησης είναι Κυριακή Σωτηροπούλου του Παύλου με αριθμό Γ.Ε.Μ.Η. :009159001000.


Θα θέλαμε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν ένα κίνητρο για εμάς να συνεχίζουμε συνεχώς να βελτιώνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Σκοπός μας είναι, μέσα από την πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο της πώλησης γυναικείων ενδυμάτων να προσφέρουμε στον καταναλωτή ποιοτικά προϊόντα που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του.

Στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη μέσα από ενδυματολογικές προτάσεις και λύσεις που προτείνουμε στη σημερινή γυναίκα, η οποία προσπαθεί να ανταποκριθεί στους πολλαπλούς ρόλους που έχουν δημιουργηθεί στην σημερινή εποχή.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διατίθενται και σε μεγάλα μεγέθη.

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε μέσω των φυσικών καταστημάτων μας που βρίσκονται στην Πετρούπολη και το Αιγάλεω Αττικής καθώς και μέσω του site μας ή μέσω facebook και instagram.


ΕΠΙΚΟΙΝΩNIΑ

Επικοινωνία μέσω των καταστημάτων μας που βρίσκονται στην Πετρούπολη και το Αιγάλεω Αττικής καθώς και μέσω του site μας ή μέσω facebook και instagram.

  • Κατάστημα Πετρούπολης (Κεντρικό):

25ης Μαρτίου 112 – Πετρούπολη

ΤΚ :13231

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2105012939


  • Κατάστημα Αιγάλεω (Υποκατάστημα):

Χρυσοστόμου Σμύρνης 2 - Αιγάλεω

ΤΚ :12242

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2105311331


Email: kor_sot@otenet.gr & sales@korinasfashion.com


Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της εμπειρίας χρήσης. Για να ενημερωθείτε για τα cookies που χρησιμοποιούμε πατήστε εδώ
έσπα